Kolesarim, da pomagam! Dobrodelna kolesarska akcija po Severni Primorski

31. avgusta, 2017
Foto: T. Jeseničnik, slovenia.info

zemljevid_KOLESARIM-2017S kolesi se bomo podali na 150-kilometrsko krožno kolesarjenje.

Začetek je predviden v soboto, 2. septembra 2017, z zborom ob 9. uri pred Modro dvorano v Idriji. Na dvodnevni poti bomo prvi dan prevozili približno 70 kilometrov od Idrije, prek Cola do Ajdovščine in naprej skozi Vogrsko, Šempeter pri Gorici do Nove Gorice, kjer se bomo ob 17.45 uri pridružili zabavi Radia Robin.

Drugi dan, v nedeljo, 3. septembra 2017, nadaljujemo od Nove Gorice proti Tolminu, Mostu na Soči do Idrije, ko prekolesarimo približno 80 kilometrov. Vabljeni vsi ljudje dobrega srca, ljubitelji kolesarjenja in rekreacije, člane različnih klubov in društev, da se pridružijo na tej krožni poti.

Od vsakega udeleženca je zaželen prostovoljni prispevek, ki znaša za oba dneva kolesarjenja 30 evrov, za dan 15 evrov, za posamezno etapo pa 10 evrov. Zbrani denar te dobrodelne akcije bo namenjen Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica za izvajanje programa Pomoč slepim in slabovidnim pri premagovanju gibalnih in komunikacijskih ovir. Denarna sredstva v okviru omenjene akcije pa zbirajo tudi na TRR.

unnamed

Pridružite se nam v čim večjem številu ter pokažite svoje veliko človeško in kolesarsko srce!

(Visited 9 times, 1 visits today)