Medijska hiša Eko dežela ponuja zanimive vsebine za širok krog bralcev tako na spletu kot v tiskani obliki.

 

Portal Lupa - zanimiva vsebina za vse, ki jih zanima več  

Pod lupo vzamemo tematiko, ki se nam zdi družbeno pomembna in jo raziščemo z več zornih kotov. Posebno mesto imajo tudi intervjuji z znanimi osebnostmi. Obiskujemo slovenske statistične regije –  gremo na izlete, preizkušamo recepte in poiščemo aktualne razvojne projekte. Podamo se na potep po Sloveniji in po svetu, v rubriki lokalno postrežemo z vrtnarskimi ali prehranskimi nasveti, opremljamo dom ... Popestrimo še s kakšno posebno, ravno tako zanimivo tematiko.

Revija Eko dežela

Eko dežela je revija s strokovno vsebino. Vsaka številka revije je tematska, podprta s poglobljeno vsebino iz sveta gospodarstva. Revije pokrivajo tematike, kot so: les in gozd, kmetijstvo, okolje, občine, promet, industrija … Vsaka od tematskih izdaj je vsebinsko zastavljena tako, da ponuja celoten pregled določene teme, predstavi stanje področja, aktualno dogajanje v Sloveniji, številne dobre prakse. Vsebino podpirajo strokovni sogovorniki ter akterji s področja gospodarstva.

12 legend slovenskega športa

Zbornik 12 legend je posebna izdaja Eko dežele, ki izide enkrat letno. Gre za zbirko pogovorov z legendami, obogateno z njihovimi fotografijami in avtogrami. Za leto 2017 smo izdali 12 legend slovenskega športa - zbornik 12 intervjujev s slovenskimi športniki, legendami, ki so Slovenijo postavili na zemljevid sveta. Vsak v svojem športu so pustili pomemben pečat, tako za razvoj športa v Sloveniji kot za prepoznavnost Slovenije v svetovnem merilu – mala državica z velikimi športnimi uspehi. Skozi zbrane intervjuje spoznamo 12 slovenskih športnikov ne le kot nosilce medalj, ampak kot ljudi.

www.ekodezela.si

Spletna stran ekodezela.si  se vsebinsko prepleta z vsemi našimi tiskanimi edicijami, pokrivamo teme iz revije Lupa in tematskih izdaj Eko dežela, v digitalni obliki – kratko, jedrnato, sveže. Vsak dan novice iz sveta in Slovenije, osredotočamo se predvsem na pozitivne, vmes pa na naši spletni strani najdete še kup receptov, namigov za izlete, uporabnih idej in zanimivosti.