Nagrade in priznanja za delo na področju socialnega varstva

15. decembra, 2016

<![CDATA[Državna sekretarka Martina Vuk je  prejšnji teden podelila nagrade in priznanja za delo na področju socialnega varstva in za izvajanje rejniške dejavnosti.
"Podelitev nagrad in priznanj je posebna oblika družbenega priznanja za izjemne uspehe na področju socialnega varstva in rejništva v Sloveniji," pravijo na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

Piran, Šentjur, Ljubljana

Nagrado za življenjsko delo je prejela direktorica Centra za socialno delo Piran, Majda Golja, in sicer za dolgoletno delo na področju socialnega varstva. “Ves čas svoje poklicne poti je posredovala svoje izkušnje in vedenja strokovni javnosti, zato je cenjena tudi med stanovskimi kolegi. S svojim delom je oblikovala način dela, ki je bil usmerjen v korist uporabnikov in veliko prispevala k razvoju programov za najbolj ranljive skupine ljudi,” so zapisali na Ministrstvu.
Nagrado za izstopajoče kakovostno in strokovno delo v zadnjih petih letih je prejela Vesna Vodišek Razboršek, ki je v Domu starejših Šentjur, kot pravijo na Ministrstvu, vpeljala vrsto inovacij, s katerimi je dvignila kakovost življenja stanovalcev. “Njeno delo je omogočilo pozitivno podobo in prepoznavnost doma v lokalnem okolju, dobre prakse doma pa so postale znane tudi izven meja lokalne skupnosti.”
Skupinsko nagrado za zaposlene oziroma člane pravne osebe, ki dalj časa uspešno deluje na področju socialnega varstva pa so prejeli v Zavodu za oskrbo na domu Ljubljana.

Rejniška dejavnost

Državna sekretarka je podelila tudi priznanja za dolgoletno in uspešno izvajanje rejniške dejavnosti. Priznanje so prejele Ana Šoba iz Prevalj, Cvetka Pavlič iz Blance in Bojana Klanjšek iz Cerknice.
 
Vir: MDDSZ]]>

(Visited 16 times, 1 visits today)