7 razlogov, zakaj pošiljati praznične voščilnice

19. decembra, 2019

Pošiljanje prazničnih voščil prijateljem in znancem je brezčasna tradicija, ki se jo mnogi veselijo celo leto. Če se še vedno sprašujete, zakaj bi letos morali poslati praznično voščilnico, smo v nadaljevanju navedli 7 razlogov, ki vam bodo pomagali pri odločitvi.

1. Širjenje prazničnega vzdušja

Med prazniki ni lepšega občutka kot sprehod do nabiralnika in prebiranje prazničnih voščilnic. Zavedajte se, da boste to isto veselje in dobro počutje pričarali vsem, ki jim boste pisali.

2. Povezovanje s prijatelji in družino

Če imate sorodnike ali prijatelje, ki so se odselili, vam lahko pošiljanje voščilnic pomaga pri ponovni povezavi. Praznični pozdrav v poštnem nabiralniku je topel opomin, da čeprav so daleč stran, še zdaleč niso pozabljeni.

3. Osvežite seznam naslovov

Pošiljanje prazničnih voščil je lahko popoln izgovor, da osvežite seznam naslovov bližnjih in prijateljev. Včasih je težko spremljati, kdo od prijateljev se je preselil in kam, vendar pošiljanje voščilnic zahteva, da si vzamete čas in posodobite naslove.

4. Posnemite družinsko fotografijo

Pošiljanje unikatnih voščilnic je popoln izgovor, da se zbere cela družina in posname aktualno praznično fotografijo, ki jo potem razpošljete, kot praznično voščilo. To fotografijo lahko po praznikih uokvirite in ob pogledu nanjo se boste vedno znova nasmejali, kako zelo ste se z družino zabavali na fotografiranju.

5. Pokažite hvaležnost

Praznično voščilo je lahko lepa zahvala za prijetne trenutke, ki ste jih skupaj doživeli v iztekajočem letu ter za vso izkazano podporo. Verjemite, da boste z ročno napisanim voščilom pogreli srce in narisali nasmeh na obraz prejemnika voščila.

6. Združite darilo z voščilom

Letos združite darilo s praznično voščilnico po meri naslovnika. Darilne kartice, bone in vstopnice za različna doživetja lahko pošljete po pošti, še posebej, če veste, da obdarovanca med prazniki ne boste mogli obiskati.

7. Trženje podjetja

Če imate majhno podjetje ali imate v službi posebne stranke, je pošiljanje prazničnega voščila preprost način, da izkažete hvaležnost za njihovo poslovanje in jih opomnite, kako ste hvaležni za njihovo podporo.

 

Vir: Shutterfly

(Visited 247 times, 1 visits today)