Podeželska čokoladnica Passero
16. decembra, 2015

Podeželska
čokoladnica bogati domačijo Passero z novo zgodbo. Vsaka nova
zgodba pa je hkrati stara kot človeštvo – navdih za žive zgodbe
je tradicija.
Svojo
domišljijo in igrivost so sprostili ob vprašanju, kako stare,
preizkušene okuse hiše preobleči v čokoladna oblačila. Tako
namreč razumejo sodobno zapoved »misli globalno, deluj lokalno«
ali po kot pravijo sami: “Misli čokoladno, okusi lokalno'”. Najboljši dokaz za
to so v čokolado oblečena gibanica in vina iz njihovega vinograda in
buče, ki v jeseni značilno okrasijo prekmurske ravnice.
Tudi
nove čokoladne tablice presenečajo z žlahtno mešanico okusov, na
primer mak-limona, medenjak-ingver ali hruška-klinčki-karamela.
Občutek
obdarovanja je sladek. Privoščimo si ga.
(Visited 140 times, 1 visits today)