Sašo Gačnik – Svarogov: “Preživel 10-dnevni post”

30. januarja, 2020
Foto: Alenka Slavinec

Priznani glasbenik Sašo Gačnik – Svarogov je danes sporočil, da je “preživel” 10-dnevni post. Nad učinkom pa je celo tako navdušen, da se bo odslej postil dvakrat na leto. 

“V začetku leta je padla odločitev, da je glede na minuli decemberski tempo in vse z njim povezane žure, čas za generalni servis telesa in uma!  Pod globokimi vtisi svoje nadvse modre ugotovitve sem se spravil k starodavni metodi,” razlaga svojo odločitev za 10-dnevni post.

Konzumiral je izključno destilirano vodo ter sveže pripravljene hladno stiskane zelenjavne in sadne sokove ekološke pridelave.

“Najtežji del je bil definitivno vsako jutro popiti cca 2 dcl soka iztisnjenega iz sveže mlade pirine trave, ki človeku iz dneva v dan postaja bolj in bolj ogaben!” priznava, a pravi, da je bilo vredno vztrajati, saj ravno mlada pirina trava vsebuje največ zdravilnih učinkovin, ki človeško telo napolnijo s kisikom in vsemi preostalimi sestavinami za čiščenje in obnovo.

Lakote v vseh 10 dneh praktično ni bilo občutiti oz ravno nasprotno, imel je ogromno energije.

In rezultati?

Razkisano oz alkalizirano telo, izgubil sem najmanj 6 kg izolacije, pomlajena koža … Glede na počutje predvidevam, da so tudi notranji organi temeljito prevetreni in pripravljeni na novo odisejado,” pove in sklene, da se bo od zdaj naprej šel post vsaj dvakrat letno.

 

 

(Visited 363 times, 1 visits today)