Potovalni horoskop 2020: bikicam angleška astrologinja priporoča Slovenijo!

8. oktobra, 2019
Foto: Nikola Jurišič, www.slovenia.info

Angleška astrologinja je za DailyMail razkrila svoja – oz. zvezdnata priporočila, kam naj jo mahnejo dekleta in ženske v naslednjem letu na potovanje – glede na njihov horoskop. Bikicam priporoča Slovenijo. 

Ovne opisuje kot pionirje potovanj, ki iščejo avanture in neraziskane destinacije. Priporoča jim vznemirljiva mesta, kot sta Neapelj in Krakow, pa zip line na Belizeju, jamarstvona Borneu ali snežni safari na Finskem.

Bikom, kot znaku, ki ceni lepoto in prosti čas, hkrati pa je povezan z naravo, predlaga Slovenijo, posebej glamping ob jezeru. Poleg tega sta destinaciji za bike tudi Irska in Švica.

Dvojčkom kot dušam zabave svetuje obisk Londona, San Francisca in Melbourna, pa tudi Ria de Janeira.

Za rake pravi, da so najraje doma, ker pa so vodno znamenje, jih privlačita Amsterdam in Nova Zelandija. Priporoča jim tudi Škotsko in Kanado.

Levi vedno iščejo sonce, zato naj se drugo leto odpravijo na Laos ali v Indijo, na seznam pa naj si dajo tudi Los Angeles in Kubo.

Device so romantični popotniki, ki radi kampirajo ali se udeležijo joga počitnic, pomembno pa je, da imajo dobro organiziran dopust. Francija, Grčija, Norveška in Toskana naj bi zadovoljile njihov okus.

Tehtnicam menda najbolj odgovarja kulturno obarvan dopust, zaradi česar so zanje primerni vsi mestni oddihi, idealni destinaciji pa naj bi bili Japonska in Vietnam.

Škorpijoni po mnenju astrologinje iščejo skrivnostnost. Našli jo bodo v New Orleansu, Maroku, Mjanmaru in Ekvadorju.

Strelce opiše kot ultimativne iskalce pustolovščin, največje popotnike med vsemi horoskopskimi znamenji, ki pa so tudi veliki hedonisti. Njihove potovalne apetite bodo zadovoljili Južna Afrika, Avstralija in Peru.

Kozorogi so kot prave alpske koze navdušeni nad gorami. Čile, Himalaja in Jordanija naj bi bili cilji za njihova potovanja v 2020.

Vodnarji, ki se ne marajo prilagajati, iščejo destinacije, ki so drugačne, nenavadne, spregledane. Moskva, St. Petersburg, oddaljeni skandinavski kraji, pa element dobrodelnosti in eko turizma naj bi bilo to, kar osreči vodnarje na počitnicah. Priporoča še Islandijo, Borneo in Finsko. Vse izven sezone.

Ribe, ki so prave morske nimfe, naj naslednje leto obiščejo Egipt (plovba po Nilu), Filipine, Bali.

 

Vir: DailyMail

(Visited 173 times, 1 visits today)