Napišite esej, prejmite plačilo in brezplačno kočo sredi narave!

12. marca, 2020
Igor Fabjan
Napišite esej, prejmite plačilo in brezplačno kočo sredi narave!

Ste si kdaj želeli, da bi imeli svojo kočo v neokrnjeni naravi? Morda se vam ponuja priložnost! In to skoraj brezplačno. Še več, dobite lahko celo nekaj finančne vzpodbude za začetek!

A najprej se morate odločiti, da ste pripravljeni oditi na skrajni severovzhod ZDA. Na precej osamljen otok z razčlenjeno obalo in porasel z gozdom.

Če vas mika življenje v koči na samem, pa se za to vseeno ne bi preselili čez lužo, preverite, katere slovenske gorske koče ponujajo priložnost za delo že v tej sezoni!

Z esejem do gostišča

Američana Jennifer Helman in Dale Joyce sta se zaradi obilice drugega dela odločila, da nekomu (brezplačno) podarita gostišče Harbor Watch Inn s tremi opremljenimi apartmaji in dvema sobama. Nočeta ga prodati, saj želita, da ga dobi nekdo, ki se bo dobro ujel z otoško skupnostjo.

Zato sta razpisala natečaj za najboljši esej (do 350 besed) na temo, zakaj bi bil prav avtor najbolj primerna oseba za vodenje gostišča. Za prijavo je potrebno plačati 99 ameriških dolarjev (88 evrov), a s tem dobite možnost, da poleg obratujočega gostišča s prenočišči dobite še 25.000 ameriških dolarjev za lažji začetek poslovanja!

Novi lastnik je dolžan ohraniti odprto gostišče vsaj leto dni. Gostišče ne bo čisto podarjeno, saj bosta s plačili participacije na razpisu dobila vsaj okoli 50.000 ameriških dolarjev. Če se bo razpisa udeležilo manj kot 5000 ponudnikov, namreč ne bodo izbrali zmagovalca, denar pa bodo vrnili.

Za ljubitelje neokrnjene narave

Velika hiša s prenočišči stoji nedaleč stran od obale na otoku Swan’s island – Labodji otok. Na njem v treh vaseh živi okoli 350 stalnih prebivalcev. Mnogi se preživljajo z lovom na jastoge. Poleti pa tudi s turizmom, saj je otok privlačen za aktivne ljubitelje narave. Otok leži v zvezni državi Maine. Dostopen je s trajektom iz 10 km oddaljenega pristanišča Bass Harbor ali s hidroplani.

Lastnika prenočišča sta zadovoljna z odzivom, saj sta dobila že veliko prijav. Razpis pa se zaključuje 31.marca, 2020.


Prijavite lahko na spletni strani:  winourinn.com

 

Nazaj na kategorijo ZANIMIVO.

(Visited 200 times, 1 visits today)