Kako je videti najdražji zmenek za valentinovo na svetu?

14. februarja, 2018

Mnogi pari tudi pri nas za valentinovo načrtujejo posebne zmenke – večerje, izlete … A paket, ki ga ponuja Fairmont Dubai, je valentinov zmenek na čisto drugi ravni. Za skupno ceno prek 18.000 evrov lahko dobite najbolj luksuzno izkušnjo Dubaja.

“Letos smo šli v najbolj možno luksuzno ponudbo,” so povedali v hotelu Fairmont Dubai in dodali, da je namenjena tistim parom, ki pri ljubezni ne gledajo na ceno in ki resnično cenijo luksuz.

Foto: Fairmont Dubai
Foto: Fairmont Dubai

Kako je torej videti najdražji zmenek?

Začne se tako, da par pričaka limuzina, tej vožnji pa sledi še ena – ogledna vožnja Dubaja s helikopterjem. Gosta bivata v dvonadtropni suiti, kjer ju pričaka osebni postrešček s šopkom 100 rdečih vrtnic in diamantnim nakitom v vrednosti prek 3.000 evrov.

To pa seveda še ni vse. Par je deležen profesionalne ‘preobrabe’ (frizer, kozmetika, oblačila), sledi večerja s sedmimi hodi, ki ju pripravi osebni kuhar, postrežena pa je na strehi hotela. Ob večerji igra violinist.

table-3018151_640

Naslednji dan se najdražji zmenek nadaljuje

Naslednje jutro par dobi zajtrk v posteljo, s šampanjcem. Popoldan sledi vožnja s hidroplanom, tej pa masaža za par. Potem ju pričaka že nova ‘soba’ – luksuzna jahta s še več šampanjca, luskuzno večerjo in, naslednje jutroo, luksuznim zajtrkom.

yacht-2594158_640

Rezervacije so sprejemali le do 10. februarja.

 

Vir: LonelyPlanet

(Visited 15 times, 1 visits today)