Kaj pravite na službo, ki vam plača, da s prijatelji odpotujete na 40 različnih destinacij po svetu?

22. november, 2019

Sanjsko delo, na katerega lahko s seboj vzamete tudi najboljšega prijatelja.

Podjetje Wowcher išče „potovalnega ambasadorja“, s katerim bodo sklenili 12-mesečno pogodbo in mu plačali 25.000 funtov (29,182 EUR), da obišče 40 različnih destinacij po svetu iz njihovega potovalnega programa £99 Famous Mystery Holiday. Potovanje ga bo med drugim popeljalo tudi v New York, Bali, Islandijo in Dubaj. Srečni izbranec lahko na vsako potovanje s seboj vzame tudi spremljevalca in na družbenih omrežjih deli njune izkušnje.

 

Popolna priložnost za vse strastne ljubitelje potovanj in tiste, ki radi ustvarjajo vsebine na družabnih omrežjih. Ambasador bo moral na svojih potovanjih namreč ustvarjati edinstveno vsebino in dokumentirati svoje dogodivščine, ki bodo nato prikazane po vseh družbenih kanalih podjetja Wowcher.

Za prijavo morajo kandidati predložiti 30 sekundni video, v katerem se predstavijo in povedo zakaj so najboljši kandidat za to vlogo. Videoposnetek naložijo na Instagram ali Twitter in dodajo oznake @Wowcher, #WowcherDreamJob in #WowcherMysteryHoliday in označijo še tri svoje prijatelje. Prosilci morajo prav tako spremljati vse družbene račune podjetja Wowcher.

Rok za prijavo na sanjsko delo je 30. december 2019, vse dodatne informacije pa najdete tukaj.

 

(Visited 10 times, 1 visits today)