12-letnik mami vzel kreditno kartico in se odpravil na Bali!

1. maja, 2018
Foto: canimanne

12-letnik iz – resda kolikor toliko bližnje – Avstralije je pred kratkim presenetil cel svet – ‘izposodil’ si je kreditno kartico, z njo prek spleta kupil letalsko vozovnico za Bali in odletel – vse to ne da bi domači kar koli vedeli. 

Fant, z vzdevkom Drew, se je doma skregal s starši, ko so mu povedali, da ne more na Bali. Odločil se je, da stvari vzame v svoje roke. Na spletu je poiskal letalsko družbo, ki dovoli potovanje otrokom brez spremstva staršev ali skrbnikov, vzel družinsko kreditno kartico in kupil vozovnice. Nato je še ukanil babico, da mu je dala potni list.

bali-237196_640

Vse je uredil sam

Družina je mislila, da je v šoli, Drew pa se je odpravil do železniške postaje, se z vlakom odpeljal do Sidneyskega letališča, se čekiral in čakal na let do Pertha. Od tam je z naslednjim letalom poletel na Bali. Na Baliju je že rezerviral luskuzen hotel, osebje v hotelu pa prepričal, da mu dovolijo v sobo, češ da se mu bo kasneje pridružila še starejša sestra.

Doma pa panika

Medtem je mama v paniki, ko je ugotovila, da ta dan sploh ni šel v šoli, Drewa prijavila kot pogrešanega. Ko je spoznala, kaj se je zgodilo, pa je bila ponovno v šoku. Odletela je na Bali, a s 4-dnevnim zamikom. “Bilo je super,” je komentiral deček, ki je, kot je povedal, hotel na avanturo.

 

 

 

Vir: Lonely Planet

(Visited 9 times, 1 visits today)