Piramidni vrt za pridelavo lastnih eko pridelkov

30. junija, 2014

V današnjih časih, kjer se hitremu tempu življenja in neštetim vsakodnevnim obveznostim težko izognemo, da bi si vzeli čas za vrtnarjenje in za obdelovanje svojega koščka zemlje enostavno ni časa ali pa ga sploh nimamo, smo se v podjetju Robnik d.o.o. odločili, da se po zgledu, ki je v Ameriki prisoten že kar nekaj časa odločimo izdelati Piramidni vrt, kjer lahko na terasi ali balkonu pridelamo svoje pridelke – enostavno in priročno.

Piramidni vrt je zasnovan tako, da vam ne zavzame veliko prostora. Primeren je za vsako gospodinjstvo ne glede na to ali živite v bloku ali stanovanjski hiši, saj ga lahko postavite na balkon, teraso ali dvorišče. Na voljo je v različnih velikostih (3, 5, 7 in 9 etažni vrt), poleg vsega pa je še estetsko oblikovan. Les je impregniran z ekološkim izdelkom Silvanolin, ki omogoča izdelku dolgo življenjsko dobo. Sestavimo ga le v nekaj minutah in brez posebnih orodij.

V piramidni vrt lahko nasadite ogromno različnih vrst sadik zelenjave, začimb in okrasnih cvetlic. Svoje pridelke lahko koristite več mesecev, višek začimb pa si lahko posušite za zimo. Izdelek je zasnovan tako, da je notranjost polna zemlje in lahko rastline v celoti razvijejo svoje korenine. Dvignjene gredice omogočajo rahlo zemljo z primerno vlago ter udobno vrtnarjenje. Pokončna konstrukcija pa zagotavlja, da rastline dobijo sončne žarke iz vseh strani. Več informacij najdete na www.piramidnivrt.si

Glavna dejavnost podjetja Robnik d.o.o. je proizvodnja lesenih vhodnih vrat, stanovanjskih vhodnih vrat in masivnih notranjih vrat ter trgovina z le-temi. Vsa vrata izdelujemo po naročilu in lahko izbirate med različnimi modeli, katere lahko vidite na spletni strani www.robnik.si.

(Visited 82 times, 1 visits today)