Koronavirus sprožil ugibanja o tem, ali Planica letos sploh bo?

3. marca, 2020
Foto: Arhiv LTO Kranjska Gora, foto: Matjaž Vidmar, www.slovenia.info

Planica bo! Tako pravijo organizatorji, ki so zasledili, da se v javnosti pojavljajo različna ugibanja in vprašanja v zvezi z organizacijo SP v poletih, ki bo od 19.-22. marca v Planici.

Predstavnik za stike z javnostjo Smučarske zveze Slovenije nas je zato obvestil, da vse ostale informacije, ki krožijo, niso verodostojne in ne odražajo stanja, ki je v tem trenutku naravnano k izvajanju vseh aktivnosti na področju organizacije tega velikega dogodka. Seveda je ugibanja o tem, ali Planica bo ali ne, sprožil, kot ste uganili, koronavirus.

“Kot smo že večkrat poudarili priprave tečejo nemoteno in brez posebnosti. Med tem tečejo tudi priprave na preventivne ukrepe za obiskovalce. Prav tako smo v stalni zvezi z vsemi organi v Republiki Sloveniji. V stalnem stiku smo tudi z vodstvom Mednarodne smučarske zveze in spremljamo razvoj dogodkov v Evropi. V Planici smo že začeli s postavljanjem tribun za obiskovalce. V naslednjih dneh pričakujemo tudi nekaj centimetrov novega snega, kar bo kuliso v dolini pod Poncami naredilo spet izjemno,” so še sporočili s Smučarske zveze.

 

 

(Visited 218 times, 1 visits today)