Potepanje po grških otokih s prijateljem ali prijateljico – in to brezplačno!

21. oktober, 2019

Počitnice na grških otokih, jadranje v sončnem zahodu, zasebne kuharske delavnice … Težka služba, kajne? A nekdo mora opravljati tudi to delo.

Unforgettable Greece (Nepozabna Grčija), nova agencija, išče ‘Instagramerja’, ki bi se udeležil potovanja po grških otokih naslednje poletje. Vsi stroški bodo kriti, s seboj pa lahko pripelje še prijatelja ali prijateljico. Vse, kar bo moral početi, je – objavljati čudovite fotografije z izleta na družabnih omrežjih, ob katerih se bodo vsem sledilcem cedile sline…

Potovanje bo trajalo 9 dni, ogledi pa bodo vključevali Atene, Mykonos, Santorini in Kreto. Vse v luksuznih namestitvah in z luskuznimi storitvami, med drugim zasebne izlete, kot voden ogled Akropole in raziskovanje plaž na Mykonosu s terenskimi vozili, jadanje ob sončnem zahodu na Santoriniju, zasebni kuharski tečaj na Kreti …  Povrh vsega pa bo izbrani kandidat prejel nov telefon in skoraj 600 evrov.

Prijavite se lahko vsi, stari nad 18 let, in sicer preprosto s svojo najboljšo fotografijo s potovanja. Na Instagramu, seveda. Več informacij na unforgettablegreece.com.

(Visited 6 times, 1 visits today)