Okrog sveta v 80 dneh

20. julij, 2019

Ste že kdaj sanjali, da bi potovali okrog sveta? Airbnb Adventures predstavlja novo dogodivščino, kjer lahko v 80 dneh prepotujete svet.

Svetovni izlet, z imenom Okrog sveta v 80 dneh (Around the World in 80 days), vas popelje iz Londona čez 6 celin, 18 držav, dva oceana in pet morij. Z osmimi načini prevoza si lahko ogledate vse od ledenikov do vulkanov, gora in puščave.

Ob poti se bodo popotniki lahko srečali z različnimi ljudmi in skupnostmi, med njimi pevci slonom v Nirobiju, strokovnjaki za drakule v Transilvaniji in skupnostjo bambusovih obrtnikov na Kitajskem. Šli bodo na jadranje po Nilu, se odpravili na lov za polarnim sijem in obiskali zgodovinsko mesto Petra v Jordaniji, Galapagose in osupljive gore Flinders Ranges v Avstraliji. Izlet vključuje tudi polet z balonom nad nacionalnim rezervatom Masai Mara, med katerim bodo lahko opazovali divje živali. Druge dogodivščine v sklopu potovanja so tudi raziskovanje mitov v Butanu, odhod na samurajsko romanje na Japonskem in ogled mestnih luči v New Yorku in Hong Kongu.

Odhod na potovanje okoli sveta je 1. septembra iz Londona, več informacij pa si lahko ogledate TUKAJ.

(Visited 8 times, 1 visits today)