Najpopularnejše Airnbnb destinacije za jesen

31. avgusta, 2019
Obertraun, Avstrija

Od jesenskih listov v alpskih vrhovih do sončnih žarkov na karibskih plažah. To je 10 najbolj priljubljenih Airbnb destinacij to jesen.

Regina, Kanada

Na podlagi podatkov o rezervacijah je Airbnb objavil svoj končni seznam destinacij, ki se ponašajo to jesen. Poročilo podrobno opisuje, katera mesta so v novi sezoni postala bolj priljubljena v primerjavi z lanskim letom. Na to vplivajo številni dejavniki, največja dejavnika letos sta obljuba manjše množice in zanimivi dogodki. Glede na to, ne bi smelo biti presenečenje, zlasti ljubiteljem ragbija, da sta se za vrhu seznama znašli japonski mesti Beppu in Oita. Obe mesti sta gostiteljici svetovnega pokala v ragbiju, Beppu pa je eno najbolj znanih japonskih letovišč, saj igralcem in navijačem ponuja veliko možnosti za umiritev živcev med tekmami.

Beppu, Japonska

Turisti se letos raje odločajo tudi za manj znane destinacije, kot je mesto Halle v osrednji Nemčiji. Rojstno mesto skladatelja Georga Friedricha Händla in zgodovinsko mesto kjer lahko gostje raziskujejo neverjetne muzeje z razstavami, ki segajo od renesančne umetnosti do Beatlov. Rezervacije za nočitve so se v tem mestu, za razliko od lani, povečale za kar 248 %.

Culebra, Portoriko
Tepoztlán, Mehika

Za ogled pravih jesenskih barv je najboljša destinacija mesto Regina v Kanadi, kjer se je obisk turistov povečal za kar 328 %. Med priljubljenimi destinacijami so letos tudi Švica in Avstrija, Portoriko in Mexico City.

10 najbolj priljubljenih Airbnb destinacij za jesensko potovanje je:

Regina, Kanada (328%)

Beatenberg, Švica (312%)

Beppu, Japonska (288%)

Miguel Hidalgo, Mehika (279%)

Culebra, Portoriko (250%)

Tepoztlán, Mehika (250%)

Halle, Nemčija (248%)

Anderson, Južna Karolina (247%)

Pinehurst, Severna Karolina (243%)

Obertraun, Avstrija (232%)

Beatenberg, Švica31
(Visited 12 times, 1 visits today)