Francoski otok s kamnito hiško iz 18. stoletja naprodaj

13. decembra, 2019
Fotografija je simbolična.

Če si želite imeti svoj otok, ki je vseeno blizu civilizacije imate sedaj pravo priložnost! Morda vas premami francoski otok ob obali Bretanije za 1,8 milijona ameriških dolarjev.

Zasebni otok Roch Ar Hon je oddaljen le 10 minut vožnje s čolnom od obale Côtes-d’Armor. Ponuja čudovito pokrajino, mir in samoto, ne da bi se morali za to preveč oddaljiti od celine. Nepremičninska agencija Sotheby’s International ga opisuje kot „mali dragulj“. Na otoku najdemo kamnito hišo iz 18. stoletja, ki je bila obnovljena v 90. letih. Otok je samooskrben z električno energijo in zasebnim vodovodom ter ima tudi privez za čoln in stražni stolp.

Kamnita hiša ima dve spalnici, kuhinjo, kamin in široko teraso s pogledom na morje. Posebna značilnost je tudi zastekljena dnevna soba, ki daje lep razgled na morje. Hiša se prodaja popolnoma opremljena, zato je vse kar potrebujete, kovček s kopalkami.

Zaradi svoje lege, je otok idealna počitniška destinacija, ki vam ponuja počitek. Če želite nekaj živahnejših dejavnosti pa se lahko odpravite na krajši izlet v Bréhat, priljubljen resort.

(Visited 27 times, 1 visits today)