Hobi rastlinjak za vsako gospodinjstvo

29. julija, 2013

Razmere v svetu, globalna kriza in hitra rast prebivalstva prinašata vse večji pomen samooskrbi s hrano. Vse več je kmetij, manjših pridelovalcev in gospodinjstev, ki želijo večino hrane pridelati sami. Tudi na manjših površinah ob hišah lahko pridelamo veliko. Še več se lahko pridela, če podaljšamo rastno sezono s pomočjo rastlinjaka. Tudi manjši hobi rastlinjaki so vse bolj priljubljeni in pridelava zelenjave v njih je dovolj enostavna za vse.

V Konstrukcijah Schwarzmann smo na podlagi 20-letnih izkušenj in znanja razvili enostaven tip hobi rastlinjakov. Oblika in materiali temeljijo na izkušnjah iz večjih profesionalnih rastlinjakov. Pocinkana konstrukcija je v spodnjem delu pritrjena na okvir, ki zagotavlja stabilnost objekta. Konstrukcija je grajena tako, da je odporna na sneg in veter. Kritina je UV stabilizirana E.V.A. folija, ki zagotavlja dobro osvetljenost in ustrezno zaščito pred vplivi iz okolja (toča, nalivi, …).
Hobi rastlinjaki Schwarzmann imajo dovolj visoko ravno bočno linijo, da je možno obdelovanje po celotni površini v notranjosti v stoječem položaju. V vročih dneh je omogočeno bočno prezračevanje, dostop v objekt pa je možen preko vrat na končnici. Standardne širine so 2.4 m, 3 m, 4 m in 5 m. Dolžine prilagajamo željam kupca. Vse rastlinjake izdelamo po naročilu v razmeroma kratkem dobavnem roku.

Več o hobi rastlinjakih Schwarzmann: http://www.rastlinjaki-schwarzmann.si/hobi-rastlinjaki.htm

Nasveti in zanimivosti o pridelavi v rastlinjaku na blogu: http://www.rastlinjaki.info/

(Visited 577 times, 1 visits today)