Polfinalisti Sejalec 2018: SloveniaBears

17. septembra, 2018
Foto: Marjan Artnak, www.slovenia.info

Znani so polfinalisti natečaja Sejalec 2018: BIG BERRY Luxury Lifestyle Resort, Kulinarični festival November Gourmet, Od rude do kapljic živega srebra v Topilnici Hg- interaktivno Doživetje edinstvene tekoče kovine, Pot pastirskih škratov na Krvavcu, SlovenianBears – medvedu prijazno fotografsko doživetje in The Slovenia Restaurant Awards. 

Kateri izmed zgoraj naštetih polfinalistov si bo prislužil naziv Sejalec 2018, bo znano na Dnevih slovenskega turizma oktobra v Portorožu. Nadaljujemo s serijo predstavitev polfinalistov.

SlovenianBears – medvedu prijazno fotografsko doživetje

Medvedu prijazno fotografsko doživetje je inovativen turistični produkt, ki ponuja fotografske ture v notranjskih gozdovih na naravi in medvedu prijazen način. Produkt je zasnovalo podjetje Mlakar Markovec pod tržno znamko SlovenianBears. Produkt uspešno združuje elemente inovativnosti in odgovornega medvedjega turizma v Sloveniji. Namenjen je naprednejšim in profesionalnim fotografom, ki želijo doživeti varno, popolno in izjemno izkušnjo fotografiranja rjavega medveda in drugih gozdnih živali v Sloveniji.

 

Vir: slovenianbears.com, slovenia.info

 

(Visited 8 times, 1 visits today)