Nora zabava v pustolovskem parku Soča Fun Park v Solkanu

28. julija, 2017

Soča fun Park ni le kraj za zabavo, je kraj druženja v naravi ter prostor za spoznavanje novih prijateljev. V parku vas čakajo enkratna doživetja, ki vam bodo pospešila srčni utrip in dvignila adrenalin. 

Tik ob kolesarski progi Solkan- Plave so v prijetni senci med krošnjami dreves nad gladino naše smaragdne lepotice Sole postavljene 4 proge s 47 različnimi elementi. Zahtevnost je prilagojena ciljnim uporabnikom; prvi del parka je urejen za otroke med petim in desetim letom starosti, v osrednjem delu pa se, na višinah od 3 do 11 metrov, preizkušajo mladostniki in odrasli.

Recepcija parka je na dvorišču Kajak centra v Solkanu, od koder vas z raftom popeljemo na drugi breg. Tisti najpogumnejši se boste nazaj na izhodišče vrnili s spustom poguma po 300 metrski jeklenici, napeti približno 40 metrov nad reko Sočo.

Soča Fun Park ni le kraj za zabavo, ampak kraj za druženje v naravi ter prostor za spoznavanje novih prijateljev. Vsekakor je to nova aktraktivna oblika zabave na goriškem, ki je ne gre zamuditi.

Park je varno in urejeno igrišče opremljen skladno s varnostnimi standardi SIST EN 15567-1 in 15567-2. Prijazni in usposobljeni inštruktorji bodo poskrbeli, da bo vaša pustolovščina nepozabna.

Željne pustolovščine, športa in zabave vabimo, da obiščite pustolovski park Soča Fun Park v Solkanu pri Novi Gorici.

Info:  www.socafunpark.si  //  info@socafunpark.si  //  040 377477

01_oglas SOCA FUN PARK eko dežela lupa 220x70mm_web


Promocijsko sporočilo

(Visited 82 times, 1 visits today)