Masažni stoli so lahko pravi masažni roboti, ki znajo izmeriti stres in napetost v mišicah

8. december, 2019
/ Imprint, d. o. o.

Podjetje Imprint, d. o. o. se ukvarja z uvozom in distribucijo masažnih stolov in ostalih masažnih pripomočkov že od leta 2003 – so eni najstarejših prodajalcev v Sloveniji. Zastopajo in prodajajo masažne izdelke največjih in najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev na tem področju, kot so: Panasonic, Inada-Family in Sanyo iz Japonske, Alpha-Techno iz Nemčije in Interactive Health (boj znan kot Human Touch) iz ZDA. V zadnjem času pa tudi masažne stole priznanega kitajskega proizvajalca.

V programu imajo več kot 40 različnih modelov v cenovnem razponu od 800 do 8.000 evrov. Modeli se seveda razlikujejo – tako po dizajnu in materialu kot (in predvsem) po funkcijah –od najpreprostejših masažnih funkcij do pravih masažnih robotov, ki izmerijo tudi stres in napetost v mišicah.

»Vsi masažni roboti iz našega programa omogočajo 3D in tudi 4D globinske masažne tehnike. Nekateri modeli imajo še dodane masažne funkcije, kot so: masaže z zračnimi blazinami, vibro masaže, nekateri modeli imajo tudi gretje v določenih predelih telesa (hrbet, noge),« pojasnjujejo funkcionalno napredno tehnologijo v podjetju Imprint.

Vsi modeli masirajo hrbet, noge, nekateri tudi roke ali zadnjico. Masažni roboti pa zmasirajo praktično celo telo (od glave do pete): stopala in prste na nogah, meča, stegna, zadnjico, boke, celoten hrbet, ramena, vrat in tudi roke!

Njihove masažne stole kupujejo tudi wellnessi

»Naši kupci so poleg gospodinjstev oz. končnih potrošnikov tudi ustanove, kot so: domovi upokojencev, varstveno delovni centri, šole, diagnostični centri, hoteli, wellness studii, frizerski saloni. V zadnjem času se za nakup odločajo tudi raznovrstna podjetja (prijazna do zaposlenih), ki skrbijo za boljše delovno počutje svojih zaposlenih in jim z masažnimi stoli nudijo fizično in psihično sprostitev od napornega (beri: stresnega) dela,« povedo v podjetju.

Vsi masažni stoli imajo dve leti garancije, pri določenih pa je možen dokup 1–2 leti jamstva na mehanizem in elektroniko (odvisno od proizvajalca). Podjetje nudi kakovosten servis in zagotavlja vse rezervne dele. In, kot poudarjajo, svojim kupcem nudijo strokovno pomoč pri izbiri ustreznega masažnega stola, ugodno dostavo, brezplačno sestavo izdelkov in prvi zagon!

Večina modelov je prikazanih in opisanih na spletni strani www.imprint.si, nekatere od njih lahko preizkusite tudi v razstavnem salonu podjetja v Tangram centru v BTC-Ljubljana). Preizkus masažnega stola je tudi najboljši način izbire in nakupa masažnega stola (Za obisk salona se je potrebno predhodno najaviti oz. rezervirati termin).

 

Nasvet za uporabo

Stol se uporablja po priloženih navodilih oz. priporočilih proizvajalca. Začne se, kot svetujejo strokovnjaki iz Imprinta, z 15-20 minutnim tretmajem enkrat dnevno. Sčasoma lahko podaljšujemo čas masiranja in tudi pogostost uporabe. Masažni roboti delujejo po principu dela rok fizioterapevta. Moč je odvisna tako od izbire tehnike masiranja (ali programa) kot tudi od nastavitve jakosti. Telo se odziva podobno kot pri vsakem drugem fizičnem naporu oz. vadbi (lahko se pojavi ‘muskelfiber’).

 


IMPRINT d. o. o.

Sadinja vas 3, 1261 Ljubljana Dobrunje, Slovenija
T: +386 (0)30 337 768 | +386 (0)51 417 200

www.imprint.si

(Visited 38 times, 1 visits today)