Znanih je 6 zmagovalnih idej Ferflovega natečaja

30. marca, 2017
Foto: www.facebook.com/ferflCILJ/

Zaključil se je Ferflov natečaj, ki je postregel s kar 43 idejami, ki so se borile za 4 mesta v Podjetniški šoli. Podjetniška šola bo tako omogočala 6 idejam (priključeni sta še 2 zmagovalni ideji Startup vikenda), da v 8 tednih trajanja šole razvijajo svojo idejo in jo pod mentorstvom oblikujejo do potankosti.

Zmagovalci startup vikenda in natečaja so včeraj pričeli dodatno piliti svoje ideje na Šoli podjetništva, ki bo trajala 8 tednov in bodo dobili vso podporo za lansiranje ideje na trg.

Ferfl je program spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom

ferfl logoFerfl je celovit program razvoja podjetniških idej z družbenim učinkom, ki različne generacije spodbuja, da začnejo razmišljati o boljši prihodnosti in pričnejo razvijati podjetniške ideje, ki imajo pozitivne učinke tudi za družbo in okolje, v katerem živimo. Program je iniciativa Javnega zavoda Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana. Njegova izvedba je za udeležence v vseh fazah povsem brezplačna.

Po uspešno zaključenem Startup vikendu, kjer so po intenzivnem delu izbrali dve zmagovalni ekipi, se je zaključil tudi natečaj za izbor idej, v katerem so dobili še 4 dodatne zmagovalne ideje. Tako imajo 6 ekip, ki se bodo udeležile Šole podjetništva:

  • Svedrčki (zmagovalna ideja startup vikenda – nosilka ideje Ana Peskar)
  • Srčni kotiček (zmagovalna ideja startup vikenda – nosilka ideje Janja Srčnik)
  • Slovene GIFTS (zmagovalna ideja natečaja – nosilka ideje Urša Jazbinšek)
  • Hungry skin (zmagovalna ideja natečaja – nosilka ideje Anja Bordon)
  • Hiša strahov (zmagovalna ideja natečaja – nosilka ideje Andreja Potočnik)
  • Joga MaliGaneša (zmagovalna ideja natečaja – nosilka ideje Maja Zabukovec)

Več informacij na spletni strani projekta:  ferfl.si

 

(Visited 31 times, 1 visits today)