Znak kakovosti v graditeljstvu za zunanje stavbno pohištvo in izvedbo ravnih streh

8. marca, 2017

Včeraj so na slavnostnem odprtju sejma Dom podelili priznanji Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva.

Okoljsko priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu 2017 sta prejela Slovenijales Trgovina za sodobno vgradnjo zunanjega stavbega pohištva Slovenijales in podjetje Hipox za izvedbo ravnih streh in teras.

Zbrane so na otvoritvi nagovorili Jelka Žekar, podžupanja Mestne občine Ljubljana, mag. Iztok Bricl, direktor Gospodarskega razstavišča, in dr. Miro Cerar, predsednik Vlade RS, ki je tudi uradno odprl največji sejem s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah.

znak kakovosti v graditeljstvuNajvišje zahteve kakovosti

Znak kakovosti v graditeljstvu je neobvezni certifikacijski znak, s katerim so označeni izdelki, storitve, naprave in sistemi, ki izpolnjujejo najvišje in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti. Pri tem se, kot pojasnjujejo organizatorji sejma, ocenjuje celovita kakovost – od naročnika, uporabnika, lastnika do širšega družbenega okolja. “Priznanje GI ZRMK in Gospodarskega razstavišča je promocija kakovostnih izdelkov, storitev, naprav in sistemov. Je nagrada uspešnim proizvajalcem in izvajalcem, da bi njihova večja kakovost lahko postala konkurenčna prednost.”

 

Vir: Sejem Dom, ZRMK

 

 

(Visited 5 times, 1 visits today)