Zimski čarobni dan: Kranjska Gora v barvah talentov

21. januar, 2017
Foto: Aleš Romaniuk

Že šesti Zimski Čarobni dan je prejšnjo nedeljo v Kranjski Gori pričaral dobro voljo in čarobno vzdušje. Zimski dogodek, ki ponuja družinsko smučarajanje in pestro glasbeno dogajanje, je privabil še več obiskovalcev kot lani.

Za aktivno preživljanje prostega časa cele družine v naravi

Zato so organizatorji – Zavod Zaupanje in RTC Žičnice Kranjska Gora – ponudili najugodnejši družinski smučarski paket, ko je za ceno ene smučarske vozovnice lahko smučala cela družina! Profesionalni učitelji smučanja pa so izvajali šolo učenja smučanja in deskanja po ugodnih cenah.

Organizatorka dogodka, Barbara Novak, je ob tem povedala: “Čarobni dan je bil v letošnjem letu res čaroben. Dan prej je zapadel sneg in vzdušje je bilo zimsko tudi na prekrasnih pravljičnih ulicah Kranjske Gore. Na dogodku so bile v letošnjem letu prisotne štiri smučarske šole, ki delujejo na smučišču in smučanja se je učilo okoli 300 otrok, RTC Žičnice Kranjska Gora pa se vsako leto pridružijo s svojo akcijo, da na ta dan za ceno ene vozovnice smuča cela družina.”

Aleksandra Vovk, finalistka Slovenija ima talent 2016. Foto: Aleš Romaniuk
Aleksandra Vovk, finalistka Slovenija ima talent 2016. Foto: Aleš Romaniuk

Pester dodaten program

Otrokom se je na snežnih strminah pridružil tudi policist Policijske postaje Kranjska Gora, ki jih je seznanil s pravili obnašanja na smučišču. Kajti smučanje je zabavno in varno le, če so uporabniki smučišč dovolj ozaveščeni, obzirni do drugih, previdni in odgovorni.

Za vse smučarje in nesmučarje pa je poskrbel pester glasbeni program na Čarobnem odru, kjer so se obiskovalci »pogreli« ob pevskih talentih.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)