Že poleti nove mednarodne linije avtobusnih prevozov iz Slovenije

8. maja, 2017
Foto: FlixBus

Evropski avtobusni prevoznik FlixBus bo še pred poletjem razširil mrežo destinacij, v katere se bomo lahko peljali iz Ljubljane in Maribora.

Ljubljana in Maribor bosta odslej povezana s sedmimi državami: avtobus bo vozil na Hrvaško, v Italijo, v Avstrijo, na Madžarsko, v Nemčijo, Švico in Češko.

Nove dnevne in nočne povezave

FlixBus, Evropski mobilni prevoznik z največjim mednarodnim avtobusnim omrežjem za prihajajočo poletno sezono odpira nove dnevne in nočne povezave iz Slovenije proti Češki in Avstriji. Od začetka aprila so zeleni avtobusi prvič odpeljali iz Maribora proti destinacijami kot so Praga, Brno in Gradec.

„Z uvedbo novih dnevnih in nočnih povezav smo ostvarili večjo povezanost Slovenije s priljubljenimi turističnimi destinacijami kot so na primer Praga, Brno in Gradec. Nove nočne linije, bodo našim uporabnikom omogočile vikend izlete v priljubljene destinacije kot je na primer Praga. Za prihajajočo poletno sezono pripravljamo uvedbo večih dnevnih povezav iz Slovenije do Italije, Slovaške in Madžarske,” je ob tem povedala Petra Milanović, voditeljica odnosov z javnostmi za FlixBus CEE South.

Poleg novih direktnih povezav na Češko in v Avstrijo, je FlixBus povečal število dnevnih povezav, zlasti proti Nemčiji, Avstriji in Hrvaškem.

Tehnološko napredna prevozna rešitev

FlixBus ponuja tehnološke inovacije, kot je pošiljanje obvestila o možnih zamudah avtobusa preko FlixBus mobilne aplikacije. Pred kratkim je bil integriran tudi v Google zemljevid, kar pomeni, da uporabniki lahko najdejo ustrezno FlixBus povezavo poleg ostalih prevoznih možnosti.

 

Vir: flixbus.si

 

(Visited 13 times, 1 visits today)