Velikonočna akcijska ponudba na pošti

16. aprila, 2014

Prva nedelja po prvi pomladni polni luni je velikonočna nedelja. Velikonočni prazniki so čas, ko se poslavljamo od turobnega zimskega razpoloženja, temnih in debelih oblačil ter se veselimo prebujajoče se narave in novega življenja. Ta največji krščanski praznik v Sloveniji praznujemo tudi kot družinski praznik. V tem času so na bogato obloženih mizah po slovenskih domovih nepogrešljivi šunka, kruh, hren, potica in pirhi.

Ob praznikih ne pozabite na svoje najdražje. Pošljite jim kakšno lepo voščilnico ali razglednico, ki jo opremite z novo velikonočno znamko! Za popolno velikonočno vzdušje pa smo na poštah po vsej Sloveniji pripravili pisano ponudbo izdelkov – od revij z velikonočnimi recepti do darilnih vrečk z velikonočnimi motivi.

Presenetite vaše najmlajše, ki se še posebej veselijo velikonočnega vzdušja in obdarovanja z risanko na DVD-ju in čarobnim jajcem, ki sta v velikonočnem tednu na voljo po akcijski ceni.

AKCIJA:
RISANKA NA DVD-JU IN ČAROBNO JAJCE, iz katerega v roku 12-24 ur pokuka mladiček – zajček ali piščanček: že za 3,49 € (prej 4,62 €).

Akcija velja od 14. do 30. aprila 2014 oz. do odprodaje zalog.

Želimo vam prijetne velikonočne praznike!

(Visited 8 times, 1 visits today)