Timske igre in tekmovanje ekip nujne medicinske pomoči

28. septembra, 2017
TIC Ravne na Koroškem

Na Ravnah na Koroškem bo 30. septembra približno 200 pripadnikov različnih intervencijskih služb, splošni in strokovni javnosti prikazalo tako vse lepote kot tudi težavnost svojega dela.

Timske igre in tekmovanje ‘Skupaj močnejši 2017’ organizira Zdravstveno reševalni center Koroške, sodelovale pa bodo mobilne enote nujne medicinske pomoči iz ZRCK, UKC Ljubljana, ZD Maribor, ZD Velenje, ZD Krško, ZD Brežice in enota Slovenske vojske; Gorska reševalna služba Koroške; Koroški gasilski zavod Ravne na Koroškem; Prostovoljna gasilska društva iz Kotelj, Raven in Prevalj; Policijske postaje Ravne na Koroškem, Dravograd, Radlje ob Dravi in Slovenj Gradec ter Specialna enota policije.

“Ko je ogroženo zdravje in življenje ljudi, je nadvse pomembno usklajeno in strokovno delovanje intervencijskih služb, ki posredujejo. Zdravstveno reševalni center Koroške že 3 leto zapored organizira timsko izobraževalne igre, s katerimi spodbujamo medsebojno povezovanje in usklajevanje interventnih služb,” so ob vabilu povedali na ZRCK.

 

(Visited 14 times, 1 visits today)