Prihaja sejem Dom – vse za gradnjo!

23. februar, 2017

Od 7. do 12. marca se bo v organizacij Gospodarskega razstavišča odvil največji sejem glede na razstavne površine, število razstavljavcev in obiskovalcev – 56. mednarodni sejem Dom. Prireditev je tudi največja specializirana mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah s ponudbo vsega za gradnjo.

Vse o gradnji pa tudi vsak mesec v reviji LUPA. Februarja smo se v rubriki Bivanje ukvarjali s projektiranjem in ureditvijo gradbenega dovoljenja, marca bomo raziskali financiranje gradnje!

Celovit pregled ponudbe v panogi, pa tudi novosti in svetovanja

Različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice na 20. 000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavlja prek 580 podjetij iz 32 držav. Kot pravi vodja sejma Stane Kavčič: »Poleg obstoječih dvoran Gospodarskega razstavišča že od prejšnjega tedna gradimo še tri montažne dvorane. Sejem je tudi letos popolnoma razprodan. Celovit pregled nad ponudbo v panogi, zadnji trendi in novosti pa tudi brezplačno svetovanje vse dni sejma privabijo nanj prek 56.000 obiskovalcev.«

Pregled nad ponudbo na razstavnih prostorih spremlja vse dni sejma brezplačno svetovanje za obiskovalce. Brezplačna predavanja in nasvete sta pripravila Gradbeni inštitut ZRMK ter svetovalna mreža ENSVET – Eko sklad. Prvi pokriva strokovno-tehnično področje, drugi pa področje kreditiranja in sofinanciranja okolju prijaznih naložb fizičnih in pravnih oseb.

Program svetovanj in drugih strokovnih posvetov bo v prihodnjih dneh v celoti objavljen na www.sejemdom.si.


Sejem je odprt od torka, 7. marca, do sobote, 11. marca, od 10. do 20. ure, v nedeljo, 12. marca, pa do 18. ure.

Redna vstopnica znaša 9 evrov. Znižana vstopnica Happy Hour – 6 evrov je na voljo v torek, sredo, četrtek in petek (7. do 10. marec) – od 13. do 16. ure, v soboto (11. marec) – od 18. do 20. ure, v nedeljo (12. marec) – od 16. do 18. ure.

Vsak obiskovalec prejme ob nakupu vstopnice katalog. Kot vodnik ga popelje po sejmu, hkrati pa je katalog tudi priročnik, v katerem je mogoče najti vrsto poljudnih člankov s področja graditeljstva, program svetovanj ter seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti.

(Visited 6 times, 1 visits today)