Pasja pekarnica od danes tudi v Ljubljani

25. november, 2016

<![CDATA[Pasja pekarnica PAPY je pred tremi leti odprla svoja vrata v starem mestnem jedru Radovljice.
papy-otvoritev
Danes so odprli 2. trgovino, in sicer v centru Ljubljane Na otvoritvi lahko kužki degustirajo pasje piškote, ob 16. uri pa še pasjo tortico.

"V treh letih zelo trdega, vendar prijetnega dela, smo spoznali veliko dobrih ljudi, veliko prijaznih kosmatinčkov, stkali veliko poslovnih in prijateljskih vezi, ter seveda spekli veliko dobrih reči,” pravijo v Papy pekarnici.
 

Piškote delajo ročno iz kakovostnih slovenskih sestavin

Pasji piškotki PAPY so naravni, narejeni  iz sestavin visoke kakovosti slovenskega porekla. Ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, soli in sladkorja. Primerni so za pse vseh starosti, za občutljive pse ter tudi za alergike.
papy-pasji-piskoti
PAPY piškotki so narejeni popolnoma ročno v majhni butični pekarnici PAPY,  kjer ni niti sledu o brezosebni velikoserijski proizvodnji. "Kot veliki ljubiteljici živali je na prvem mestu njihovo zdravje. Piškotki PAPY so narejeni in pečeni na način, s katerim zagotovimo da ostanejo brezhibni brez konzervansov. Uporabljamo sveže sestavine lokalnih proizvajlcev, vse sestavine so iz prehranske verige ljudi. Piškotki se pečejo v malih butičnih serijah,  in na naših poličkah so dnevno sveži,” pojasnjujejo v pekarnici.
 ]]>

(Visited 6 times, 1 visits today)