Odprt natečaj za Vinsko kraljico Slovenije 2017

3. oktober, 2016

<![CDATA[Nosilec projekta Vinska kraljica Slovenije, Pomurski sejem d.d., objavlja natečaj za izbor 21. Vinske kraljice Slovenije, ki bo nosila nacionalno vinsko krono v letu 2017.

Vinska kraljica Slovenije je krona slovenskega vinogradništva ter poslanica slovenskega turizma in kulturne dediščine. Je predstavnica vinorodnih slovenskih dežel in države Slovenije kot vrhunske vinorodne destinacije. Doma in v tujini skrbi za pridobivanje novih prijateljev slovenskega vina ter za dvig in širitev vinske kulture.

Pogoji za sodelovanje
K sodelovanju na natečaju za izbor Vinske kraljice Slovenije 2017 so vabljena dekleta med 18. in 25. letom starosti, slovenske državljanke samskega stanu, ki imajo znanje o vinih, o slovenskem vinogradništvu, znanje vsaj enega večjega svetovnega jezika in vozniški izpit.
vinska-kraljica
Krono bo izbrano dekle dobilo januarja
Kandidatke, ki bodo pravočasno oddale prijavo in ustrezale pogojem natečaja, bodo v letošnjem novembru povabljene na predstavitev komisiji za izbor Vinske kraljice Slovenije. Najprimernejše dekle, izbrano skladno s pravilnikom, pa bo okronano za 21. Vinsko kraljico Slovenije v januarju 2017.


Podatki za prijavo
Prijava kandidatke mora vsebovati: ime in priimek, stalni naslov, datum in kraj rojstva, kontaktne podatke (številka mobilnega telefona, elektronski naslov), podatke o izobrazbi, kratek življenjepis in fotografijo.
Organizator bo zbiral prijave do vključno 24. oktobra 2016 na poštnem naslovu: Pomurski sejem d.d., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona (Vinska kraljica Slovenije). Pri prijavi po klasični pošti je merodajen poštni žig z datumom oddaje pošiljke, kandidatke pa se lahko prijavijo tudi na elektronski naslov miran.mate@pomurski-sejem.si.]]>
(Visited 8 times, 1 visits today)