Mesec športa – mesec druženja, zabave in zdravja.

7. maja, 2018

Šport pomembno prispeva h kakovostnemu življenju in dobremu počutju. V mesecu športa vas Mestna občina Celje in Športna zveza Celje vabita, da v dobri družbi preizkusite številne programe in aktivnosti.

Mesec športa v knežjem mestu je postal tradicionalna športno-rekreacijska prireditev Mestne občine Celje in Športne zveze Celje. Osnovni namen projekta je promocija telesne aktivnosti in zdravega načina življenja. Z različnimi lokacijami želita MOC in SZS promovirati tudi športnorekreacijske kapacitete in raznolike možnosti za športno udejstvovanje, ki jih ponuja Celje. Spodbuditi želijo druženje v mestu, vplivati na razvoj športnih vrednot in tekmovalnega duha ter razvoj športa v MOC za vse generacije. Namen je spodbuditi prepričanje, da je šport nujen sestavni del zdravega načina življenja in tudi oblika preventive.

Od 7. maja do 2. junija 2018 bodo na različnih lokacijah potekali številni brezplačni in športno – rekreativni programi. Za prav vse se bo nekaj našlo – najmlajše, starejše, začetnike, rekreativce, zagrizene in tekmovalne. Izberite pravo disciplino zase in se pridružite celjskemu mesecu športnih vrednot!

Program meseca športa: Mesec športa 2018.pdf

(Visited 82 times, 1 visits today)