Letošnji Pivo in burger fest z več brezmesnimi in celo sladkimi burgerji

17. maj, 2017
Foto: Odprta kuhna

V Ljubljani bo 17. in 18. junija na Pogačarjevem trgu že osmič potekal Pivo & Burger Fest, največji dogodek za ljubitelje kraft piva in sočnih burgerjev pri nas.

Z rujno ‘kraft kapljico’ najboljših slovenskih pivovarjev in slastnimi burgerji mesnih, ribjih, vegetarijanskih, veganskih in celo sladkih vrst se bomo lahko gostili oba dni od 11. do 23. ure.

Na dogodku se bo predstavilo kar nekaj novih slovenskih varilcev piva in novih ponudnikov burgerjev, nekateri stari znanci pa bodo na Pivo & Burger Festu premierno predstavili svoje nove zvarke in nove recepture burgerjev.

Foto: Odprta kuhna
Foto: Odprta kuhna

Burger je lahko tudi zdrav!

Med dvema rezinama večinoma ročno izdelanih bombet se danes znajde pravo bogastvo okusov in tekstur, ki jih gurmanom ponujajo različne vrste mesa, od plemenitega angusa, istrskega boškarina ali cufanega pujska, če jih omenimo le nekaj. »A čeprav je burger na prvi pogled morda jed zapriseženih mesojedcev, velja poudariti, da so se v zadnjih letih s svetlobno hitrostjo razvijali tudi vegetarijanski in veganski burgerji, ki so prave male supernove zdravja, v katere z veseljem na polno zagrizeš,« je dejala Alma Kochavy, vodja projekta.

 

(Visited 7 times, 1 visits today)