Letos ob sejmu pohištva in notranje opreme še jesenski sejem Dom

2. novembra, 2016

<![CDATA[Čez teden dni na Gospodarskemu razstavišču odpira vrata  sejem pohištva in notranje opreme Ambient Ljubljana, ki so mu letos organizatorji dodali jesensko različico največjega sejma Dom.
Od 9. do 13. novembra bosta torej na GR potekala dva sejma, ki ju bo mogoče obiskati z eno vstopnico, tudi zato, ker se njuni vsebini dopolnjujeta. Ambient Ljubljana predstavlja ponudbo pohištva in notranje opreme, Dom Plus pa stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko in montažne hiše. Na obeh sejmih skupaj sodeluje 182 podjetij iz 17 držav.
Na slovesnem odprtju sejmov 9. novembra ob 13. uri v dvorani Urška bodo po izboru posebnih komisij podeljene tudi nagrade 27. Ambienta Ljubljana, med njimi za Pet najboljših in zmagovalca med njimi, ki jih že tradicionalno za najboljše kreacije sejma podeljuje Gospodarsko razstavišče. Nagrajene eksponate si bo mogoče ogledati na posebni razstavi v dvorani Kocka.

Na sejmu se predstavlja tudi Snaga Ljubljana z razstavo upcikliranega uporabnega pohištva. Na Mestni ploščadi je na ogled razstava Betonski izdelki – predstavitev gradbenih in bivanjskih produktov podjetja Žurbi team d.o.o

Pet novembrskih dni na GR opremljamo, vgrajujemo in svetujemo

“Dogodek je namenjen vsem tistim, ki se na različnih ravneh odločajo bodisi za prenovo ali opremljanje svojih bivalnih enot, poslovnih ali zasebnih. Na sejmu pohištva pa so dobrodošli predvsem ljubitelji dizajna, da si ogledajo, kaj je pri nas na tem področju novega,” pravijo organizatorji. Lanski uspešni novosti Posebni gost Ambienta in brezplačno arhitekturno svetovanje Top Arhitekt sta poleg Top idej – že 7. razstave in borze mladih, perspektivnih arhitektov in oblikovalcev tudi tokrat v ospredju. Top ideje sta znotraj skupine XXXLutz finančno podprla mömax in Lesnina, ki bosta tistim najboljšim, ki jih bo izbrala strokovna komisija, omogočila, da svoje izdelke razstavijo v njunih prodajnih salonih.

Brezplačno svetovanje

Razstavna programa obeh sejmov povezuje slogan Vse za dom!. Rdeča nit obeh sejmov pa je tudi bogat svetovalni program: na Ambientu je na voljo brezplačno 30-minutno arhitekturno svetovanje, vse dni sejma sejmov pa potekajo tudi brezplačna svetovanja neodvisnih strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK in ENSVET – Eko sklada.]]>

(Visited 14 times, 1 visits today)