Labyrinth Ljubljana: Misliš, da lahko pobegneš?

16. marca, 2017
Arhiv: Labyrinth Ljubljana

Labyrinth Ljubljana je nova interaktivna pustolovska igra, ki občutke igranja namiznih in računalniških iger dvigne na novo raven in to v živo!

Arhiv: Labyrinth Ljubljana
Arhiv: Labyrinth Ljubljana

Labyrinth Ljubljana (zgornja Šiška na Vodinkovi cesti 123) je drugačna, razgibana in pustlovska igra. Ujet v labirint, stotine enakih ovinkov in križišč, v temo oviti hodniki ter zgolj ti, svetilka, utripanje tvojega srca in iztekanje tvojega časa.
Od tod ni izhoda – ali pač?

Kako deluje?

S svojo ekipo (2-5 ljudi) poskusimo v 150 minutah razrešiti labirint, ki nas iz minute v minuto pelje globlje vase. Stara galerija izjemnega umetnika Aleksandra Novaka je najznamenitejša galerija prav zaradi edinstvenega umetnostnega sloga, zaradi katerega je postavljena v ogromen labirint in zavita v trdo temo. Edini način, da si jo ogledamo, je, da vstopimo v labirint in najdemo izhod iz njega. Vendar ni vse tako, kot je videti na prvi pogled.

Arhiv: Labyrinth Ljubljana
Arhiv: Labyrinth Ljubljana

Kaj nas čaka?

Med igro se bomo spopadali s temnimi hodniki, stotinami identičnih križišč, ki nam bodo oteževali pot v labirint in iz njega ter z različnimi izzivi ob poti, ki bodo preizkušali našo iznajdljivost, pogum in spretnost. Stara galerija je bila zasnovana tako, da se vanjo vstopa skozi ena vrata, ven iz nje pa skozi druga. Vendar je med obema dolg labirint, ki sicer daje posebno noto vsem delom umetnika Aleksandra Novaka, po drugi strani pa otežuje prebijanje skozi galerijo. Cilj igre je, da da postanemo eden prvih, ki si bodo uspeli galerijo ogledati v celoti in najdemo izhod iz nje.

Arhiv: Labyrinth Ljubljana
Arhiv: Labyrinth Ljubljana

V labirint vstopa vsak igralec posamezno ter se po določenem času vrača nazaj iz njega. Za njim se nato v labirint poda naslednji ter skuša njegovo pot nadaljevati in tako dalje. Ekipa se tako trudi s skupnimi močmi prebiti globlje in globlje v labirint, ga razvozlati ter na koncu tudi poiskati izhod iz njega.

Arhiv: Labyrinth Ljubljana
Arhiv: Labyrinth Ljubljana

 

K. Ž.

(Visited 7 times, 1 visits today)