Kam z malčkom čez poletje v Ljubljani: športno obarvano počitniško varstvo

13. junija, 2017

Marsikateremu staršu kljub skrbno načrtovanemu dopustu z družino in ob sodelovanju starih staršev in prijateljev, ostane kakšen teden, ko ne vemo, kam z otroki. Prav nam pride organizirano počitniško varstvo, polno zabave in športa, kjer bo otrok užival v družbi svojih vrstnikov in kakovostno preživljal čas, mi pa bomo povsem brez skrbi zanj.

Športno obarvano varstvo

V Športnem društvu Trnovo v Ljubljani tudi letos julija in avgusta organizirajo počitniško varstvo, ki bo potekalo v prijetnem okolju, dobri družbi in pestrem animacijskem programu. Izkušeni specializirani animatorji, pedagogi, vzgojitelji in vaditelji bodo otroke zabavali z različnimi aktivnostmi ter jih popeljali v zabavni svet športa, iznajdljivosti, domišljije, ustvarjalnosti, in nepozabnih trenutkov.

Počitniško varstvo je namenjeno otrokom med 5. in 12. letom starosti in bo potekalo vsak dan v tednu, od ponedeljka do petka, od 7.30 do 16.30 ure.

Otroci se bodo igrali, se učili osnov tenisa, igrali nogomet in košarka, rolali in se družili. Poskrbljeno bo tudi za malico in kosilo, jedilnik pa lahko prilagodijo tudi otrokom z določenimi prehranskimi zahtevami, alergikom, vegetarijancem in podobno. Ostali prosti čas bo namenjen sprehodom po okolici, kot so obisk botaničnega vrta, spoznavanje Trnovega in njegove zgodovine ter lenarjenju. Vse dejavnosti bodo potekale v naravnem in varnem zunanjem okolju, po potrebi in ob slabem vremenu pa v notranjih prostorih Športnega društva Trnovo.


Več informacij: www.sd-trnovo.si

(Visited 10 times, 1 visits today)