Herbal Glamping Resort je najboljša destinacija za mladoporočence v Evropi

2. marca, 2019
Foto: Jošt Gantar, charmingslovenia.com

Herbal Glamping Resort iz Ljubnega pri Savinji je prejel prestižno mednarodne nagrade Hospitality Award kluba Hoteliero za najboljšo destinacijo za mladoporočence v Evropi. “Slovenija se s tem priznanjem na turistični zemljevid postavlja tudi kot butična destinacija za romantične pobege,” so ob tem povedali na STO.

V 28 kategorijah se je za različne naslove potegovalo 126 turističnih ponudnikov iz cele Evrope

Pestra ponudba za zaljubljene

Slovenski Herbal glamping resort je bil ocenjenkot mirna in romantična nastanitev, ki ponuja pestro paleto storitev, ki jih imajo mladoporočenci najraje. Njihov koncept je komisija ocenjevalcev prepoznalakot inovativen. Poleg vrhunske domače kulinarike strežejo izbrano pijačo, gostje pa prebivajo v luksuznih šotorih, ki so opremljeni na nivoju sob petzvezdničnih hotelov.

Foto: Jošt Gantar, charmingslovenia.com
Foto: Jošt Gantar, charmingslovenia.com

Gostje si lahko privoščijo romantični pobeg in uživajo v zeliščnih savnah, kjer spoznavajo svet zelišč in izdelajo svoja mila. Z  možnostjo odkrivanja okolice z električnimi kolesi ali raftanja na čistih rekah si ob koncu izleta lahko privoščijo piknik v naravi. Sončni zahod si lahko ogledajo iz bližnjega hriba ali se odpravijo na pohod z baklami in večer zaključijo z razvajanjem v zasebnem jacuzziju.

Vir: slovenia.info

(Visited 33 times, 1 visits today)