Finalisti Snovalec 2019: Sanje & aromaterapija & gozdna kopel v osrčju divjega gozda v Vipavski dolini

29. aprila, 2019
Foto: Theodosius

Slovenska turistična organizacija intenzivno spodbuja inovativnost in razvoj 5-zvezdičnih doživetij, zato je v letošnjem letu še dodatno okrepila podporo perspektivnim invencijam. Finalisti Snovalca 2019 so: Pot med krošnjami Pohorje na Rogli, Ogled ljubljanske tržnice z zajtrkom in Sanje & aromaterapija & gozdna kopel v osrčju divjega gozda v Vipavski dolini.

Sanje & aromaterapija & gozdna kopel v osrčju divjega gozda v Vipavski dolini

Sanje & aromaterapija & gozdna kopel v osrčju divjega gozda v Vipavski dolini je invencija, ki povezuje doživljajsko izkušnjo bivanja in blagodejne učinke aromaterapije.

V stoletnem borovem gozdu, z očarljivim razgledom na Vipavsko dolino, vabi v svoj gostoljuben objem gozdna vasica Theodosius. Tu nas pričakuje pristno doživetje neokrnjene narave in skrbno izbrano udobje. Prijetno domovanje ponuja varno zavetje in sproščujoč odmik, Vipavska dolina pa odkriva raznovrstna doživetja, ki prebujajo čutenja.

Borov gozd kot aromaterapija

Borov gozd z rahločutno umeščenimi unikatnimi domovanji in aromaterapija, najbolj dišeča veja komplementarne medicine za ohranjanje zdravja in psihofizičnega ravnotežja,  sta ključna elementa te zgodbe.
V Teodozijevi gozdni vasici, ki so jo poimenovali po zmagovalcu spopada ob Frigidu, prvinsko naravo in njeno moč, ljubezen, udobje ter lepoto ponujajo kot vrednoto. “V tem razkošju želimo, da najdete svoj mir in prepričanje o svoji moči. Ob naši zgodbi želimo, da se dotaknete svojih sanj,” pravijo na Theodosiusu.

Vir: slovenia.info, airth.global

(Visited 79 times, 1 visits today)