Evropsko luksuzno posestvo leta je Brdo pri Kranju

25. februarja, 2019
Foto: Žiga Zupan, Sportida d.o.o.

Luxury Travel Guide, vodilni mednarodni turistični portal za zahtevnejše potnike, posestvo Brdo pri Kranju za razglasil kot evropskega zmagovalca v kategoriji luksuznih posestev.

Luxury Travel Guide vsako leto z objektivnimi kriteriji nagradi najboljše na svojih področjih. Za vse dobitnike nagrad veljajo enaka stroga merila ocenjevanja, ki jih izvajajo strokovnjaki z bogatimi izkušnjami v turizmu. Pri izboru nagrajenca za luksuzno posestvo so ocenjevali videz, obseg in kakovost ponudbe. Iskali so lokacijo, kjer se odvijajo tako poslovni kot osebni dogodki (poroke, druga praznovanja itd.).

Posestvo obiskal tudi skriti gost

Posestvo Brdo pri Kranju se nahaja v naravnem okolju, poleg prelepe narave so tu še golf igrišče, konji, odličnana gastronomska ponudba, velik in sodoben kongresni center in visok nivo storitev. Komisija si je ogledala objave in mnenja gostov na turističnih portalih, kot so Booking.com in Tripadvisor, ponudbo na spletnih straneh ponudnika, pri dokončni odločitvi pa so se opirali tudi na priporočilo novinarja LTG, ki je posestvo Brdo pri Kranju obiskal kot skriti gost.

Celotno posestvo je imenovano za kulturni spomenik, naravno vrednoto državnega pomena ter varovano območje Natura 2000, ki predstavlja dom za več kot 1000 rastlinskih in 1500 živalskih vrst. V Parku Brdo stoji renesančni Grad Brdo in drugi objekti, ki so del bogate dediščine, ki je tu temelje postavila že pred več kot 500 leti.

Vir: www.slovenia.info

(Visited 12 times, 1 visits today)