Dovolj za vse – Skupnostno upravljanje z življenjskimi viri v lokalni skupnosti prihaja v Kranj

29. maj, 2017

S prepričanjem, da imamo v Sloveniji dovolj življenjskih virov, da z njihovim trajnostnim skupnostnim upravljanjem zagotovimo blaginjo za vse nas in to omogočimo tudi prihodnjim rodovom, Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj, Focus, društvo za sonaraven razvoj in Pravno-informacijski center nevladnih organizacij v sodelovanju s Centrom za trajnostni razvoj podeželja Kranj 30. maja 2017 od 9. do 13. ure v Kranju organizirajo brezplačno delavnico za vse, ki razmišljajo o skupnostnih projektih v svojih lokalnih okoljih.

“Prispevajte k ustvarjanju trajnih koristi tudi vi s svojim poročanjem. Vabljeni, da aktivno pripomorete k temu, da tudi vaša lokalna skupnost z uspešno izvedbo projektov upravljanja z življenjskimi viri pridobi dragocena znanja in spretnosti, okrepi medsebojne odnose ter razvije zaupanje,” vabijo organizatorji.

Delavnica je namenjena predstavnikom občin, podjetij, zadrug, nevladnih organizacij in civilnih iniciativ, regionalnih razvojnih agencij, regionalnih energetskih agencij, interesnih in strokovnih združenj ter ostalim zainteresiranim za skupnostne projekte v lokalni skupnosti.

Delavnice sicer potekajo v 6 slovenskih regijah, več na www.dovoljzavse.si.

(Visited 5 times, 1 visits today)