LOGO_LUPA_web

Dobrodelni projekt Drama vsakdanjika

2. december, 2016

<![CDATA[Rdeči križ Ljubljana v sodelovanju s SNG Drama Ljubljana in fotografom Jožetom Suhadolnikom organizira dobrodelni projekt Drama vsakdanjika, katerega namen je zbiranje sredstev za plačilo osnovnih življenjskih stroškov ljudi, ki so se znašli v hudi stiski. S projektom bi radi opozorili na vsakdanjo stisko več tisoč prejemnikov pomoči Rdečega križa Ljubljana.

V ta namen bodo v SNG Drama Ljubljana v četrtek, 8. decembra, odigrali Tolstojevo Ano Karenino, izkupiček od prodanih vstopnic pa bo šel v dobrodelne namene.

Po predstavi še fotografska razstava

"Predstava bo ob 17.00 na velikem odru in po njej bomo v preddverju predstavitev zgodb ljudi v stiski, skupaj z dvanajstimi fotografijami, ki jih je v okviru projekta posnel Jože Suhadolnik,” pravijo na RKS-OZ Ljubljana. Na fotografijah so upodobljeni člani igralskega ansambla SNG Drama Ljubljana in prostovoljci Rdečega križa Ljubljana. Z donacijo za fotografijo bo mogoče odplačati večji dolg osebam, ki so se znašle v življenjski stiski, in jim ublažiti situacijo, ki jih je doletela.
Donacije in prostovoljne prispevke bodo zbirali tudi s koledarji za leto 2017 s temi fotografijami. Izdanih bo ekskluzivnih 300 koledarjev, ki bodo na voljo tako na prireditvi 8. decembra kot na sedežu Rdečega križa Ljubljana. Predstavitvi bo sledilo druženje v Drama Kavarni, kjer nas bosta zabavala Marko Gregorič in Aleksandra Ilijevski iz skupine Pliš. Dobrodelno prireditev sta s pogostitvijo podprli Drama Kavarna in Domača peka.]]>

(Visited 4 times, 1 visits today)