Dobrodelna akcija hokejskega kluba HDD Jesenice: Skupaj rišemo nasmehe

1. decembra, 2016

<![CDATA[

HDD Jesenice vsak december organizira dobrodelno akcijo, namen katere je obdariti čim več družin in posameznikov, ki jim je pomoč nujno potrebna.
Letošnja dobrodelna akcija se je pričela danes, 1. decembra in bo trajala do 16. decembra. Pomagamo lahko z nakazilom, nakupom dresa na licitaciji, ki poteka na Facebook strani kluba, ali s obiskom tekme 16. decembra. Zbrana sredstva bodo predali Rdečemu križu Jesenice, ki bo denar v obliki vrednostnih bonov razdelil med 15 družin in posameznikov. Družine bodo bone prejele 24. decembra.
“Tekma SKY AHL med HDD SIJ Acroni Jesenice in Neumartkt Egna, ki bo v Podmežakli odigrana v petek, 16. 12. 2016, bo tudi del dobrodelne akcije. Celotni izkupiček prodanih vstopnic bo ravno tako šel na račun Rdečega križa Jesenice. V času akcije bomo zbirali tudi prostovoljne prispevke na vseh tekmah SKY AHL,” pravijo v klubu HDD Jesenice.
K sodelovanju so povabili Center za socialno delo Jesenice in Rdeči križ Jesenice. “Velika želja vseh nas je, da bi z različnimi akcijami, ki bodo potekale v prvi polovici meseca decembra, zberemo dovolj finančnih sredstev, ki bodo zadostovala za pomoč 15 pomoči najbolj potrebnim družinam in posameznikom z območja Jesenic in okolice,” pravijo na klubu.
hdd-jesenice

]]>

(Visited 8 times, 1 visits today)