Bled v Londonu prejel priznanje za športno turistično mesto 2016, Kranjska Gora finalistka

8. novembra, 2016

<![CDATA[Na vodilni turistični borzi World Travel Market v Londonu se je zaključilo prvo globalno srečanje strokovnjakov s področja športnega turizma, kjer se je Slovenija uvrstila med štiri finaliste letos prvič podeljenega priznanja v kategoriji Global Sport Tourism Impact Award. Destinacija Bled je prejemnik že uveljavljenega priznanja Sport Tourism Town za leto 2016, Kranjska Gora pa se je uvrstila med finaliste tega uglednega priznanja.
Bled je prejemnica priznanja Sport Tourism Town za leto 2016. Na sliki (od leve proti desni): mag. Maja Pak, direktorica Slovenske turistične organizacije, Janez Fajfar, župan Občine Bled in Jaka Ažman, direktor Turizma Bled. (foto: Nino Verdnik)
»Veseli me, da je destinacija Bled zmagovalka in Kranjska Gora med finalisti priznanja Sport Tourism Town za leto 2016, kar še dodatno utrjuje položaj Slovenije kot odlične destinacije za športni turizem na globalnem turističnem zemljevidu. Tovrstne nagrade so zagotovo v pomoč pri trženju turističnih produktov,« je ob tem povedala direktorica STO mag. Maja Pak.

 

]]>

(Visited 12 times, 1 visits today)