3 šolske potrebščine, ki so uporabne v kuhinji

23. avgusta, 2019

Vse trgovine trenutno pokajo po šivih s šolskimi potrebščinami. Nekatere velja kupiti, tudi če nimate šolarjev v družini. Zakaj? Ker so nadvse uporabne v kuhinji (in ponavadi cenejše od tistih, ki so namenjene prav gospodinjstvu).

1. Nalepke – na voljo je pestra izbira velikosti, oblik in prikupnih dodatkov – nalepke pa so nepogrešljive pri označevanju vložnin, domačih marmelad, začimbnih mešanic pa tudi “ostankov” v posodah, ki jih tako radi shranimo “za jutri”.

2. Puščica – peresnica za pisala je zelo učinkovita za pospravljen predal – vanjo lahko npr. pospravimo elastike in plastične zapiralke za odprto embalažo ali pa “pisarniški material gospodinjstva”: pisala za nakupovalne sezname in magnetke za na hladilnik.

3. Beležka – morda je res v prvi vrsti namenjena šolskemu urniku in obveznostim otrok, a zaradi svoje velikosti in koledarja je super uporabna tudi za načrtovanje obrokov, nakupov “fasunge” (zakaj bi imeli vse na listkih?), ob tem pa je še vedno nekaj prostora, da si zabeležimo kakšen rojstni dan …

(Visited 12 times, 1 visits today)